Bookmark and Share    
 

Musik

For Kathrine er musikken noget helt specielt. Det er her hun virkelig lever og det er her hun rammer folk. Med hendes skønne sang og hendes charmerende væsen, har hun med tiden glædet mange med sine smukke sange og fortolkninger.
 
Klik på "Musikvideoer" til venstre og se et lille uddrag af, hvad det er Kathrine kan og hvad hun har lavet
 
I september 2016 afholdt hun koncert med sin trio. Det blev der denne lille fine anmeldelse ud af på Fyens.dk
I foråret 2019 kom resultatet af et 2 års langt samarbejde med Tommy Dahl. Han har sat dejlige nye melodier til salmer, digte og tekster af bl.a. Halfdan Rasmussen. Da han skulle bruge en stemme til sit projekt, faldt valget på Kathrine. CD kan rekvireres via sms på 21767678. Her er tiltelnummeret fra albummet "Længsel".
 
"Jeg har haft fornøjelsen af at undervise Kathrine de sidste 4 år. Hun er en talentfuld sanger og hendes udvikling har været rigtig god. Kathrine er meget musikalsk og har en stor teknisk kunnen. Desuden har hun viljen der skal til for at blive en rigtig god sanger. Og det er hun allerede.
Kathrine mestrer både den helt skrøbelige og fine lyd, og det powerfulde udtryk. Hun har en lethed i de høje toner, som mange må misunde hende. Hun har evnen til at røre andre med sin sang. Desuden er hun en meget positiv person, som spreder rigtig god energi omkring sig."
 
Lise Haavik
Odense, Januar 2012
 
 . . .
 
   
”Ved julekoncerten 2011 i Vor Frue Kirke i Nyborg, sang Kathrine to sange solo:Time to say goodbye og Halleluja, og her fik Kathrines smukke sangstemme virkeligt fat i vor indre følelser, som ved flere sangere i koret trak vand i øjnene, men også hos publikum så vi, at lommetørklædet kom i brug.
Når en sangstemme har fået et sådant potentiale, overstråler skønheden i sangstemmen næsten
en aldrig så smuk pige.”

Karsten Berthelsen, Nyborg Herrekor,

 den 17.december 2011
. . .
 
"Kender du det? Man hører en kunstner et par gange og køber så en CD.
Jeg købte en CD og hørte derefter kunstneren...
Kathrine og Ole, Filosofgangen Jeg er aldeles forsvarsløs, når det gælder Kathrines høje toner. Tårene triller, hårene rejser sig på armene og næsten intet er så dejligt som at miste kontrollen i sangens smukke favntag, vel vidende at magien og styrken også afspejler Kathrines unikke personlighed.
 
 
Kathrine sang sig overbevisende ind i alles hjerter, da hun og Ole stod for underholdningen ved min fødselsdagsreception på Filosofgangen i Odense, april 2011."
 
Birgitte Busk, Midtfyn, januar 2012

  . . .

Broderlogen nr. 5, Fyen I.O.O.F
 
"Odd Fellow Loge nr. 5 Fyen's festudvalg har til opgave gennem sæsonen at afholde kulturelle indlæg.
Kathrine Andersen underholdt ved logens års afslutning 2011 akkompagneret af Ole Smidt Christensen. En duo, der supplerer hinanden godt. Kathrine udstråler ro og overskud på scenen, en vidunderlig fortolker af et bredt spekter af musikken, en aften hvor Kathrine, som et perfekt maleri fra indtagende tritesse til sprudlende livskraft. En aften, hvor man bestemt føler sig godt underholdt."

På vegne af loge 5. Fyens Festudvalg.

Odense d. 19. Januar 2012

  . . .

Kathrine K. Andersen enchanted the visitors of the European Patchwork Meeting last September: indeed, she made us the honor to sing for the visitors in the very church where the quilts of her fellow countrywomen were exhibited. Her beautiful voice, her enthusiasm and talent were such a gift for us and we would like deeply to thank her for all her time and kindness. Please come back to see us, you were wonderful!

Gul Laporte, Alsace. 
Frankrig d. 15. September 2013  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

copyright Kathrine K. Andersen